top of page

BERGEN SMALL reppu | Dusty Rose

94211
89,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot
Tuotemerkki: Kapten & Son

Bergen Dusty Rosen pikkuveli: Bergen Small Dusty Rose! Tämä klassikon pienempi versio tekee vaikutuksen tyylikkäällä, puhtaalla ulkonäöllään sekä laadullaan. 9 litran tilavuutensa ansiosta repussa on riittävästi tilaa kaiken tarpeellisen säilyttämiseen kaupunkimatkaa tai vaikkapa vaellusretkeä varten. Pienestä koosta huolimatta huomaat nopeasti, että reppuun mahtuu odotettua enemmän tavaraa - jopa tablettisi löytää paikkansa ylimääräisessä pehmustetussa 11 tuuman lokerossa ja käytännölliset sivutaskut tarjoavat mahdollisuuden ottaa mukaan pienen sateenvarjon.

Kaiken kaikkiaan Bergen Smallissa on kaksi sisätaskua, joista yksi on varustettu vetoketjulla, sekä kolme ulkotaskua - joten voit helposti pitää järjestyksen ja välttää turhan kaaoksen repussasi. Bergen Small Dusty Rose on valmistettu ensiluokkaisesta sekoituksesta vegaanisesta teknologiasta ja kierrätetystä PET-muovista - joten tyylikkään muotoilunsa lisäksi se loistaa myös vettä hylkivillä ominaisuuksillaan ja kestävillä materiaaleilla. Näin ollen Bergen Small Dusty Rose yhdistää toiminnallisuuden, modernin hienostuneisuuden ja laadun - ehdoton hankinta kaikille reppujen ystäville ja täydellinen lisä lookiisi!

  • tyylikäs, toimiva reppu
  • korkealaatuinen materiaaliyhdistelmä vegaanista teknologiaa ja kierrätettyä PET:tä
  • pehmustettu 11 tuuman (32 cm x 22 cm x 2,5 cm) tablettilokero, yksi ylimääräinen sisälokero vetoketjulla
  • kolme ulkotaskua
  • säädettävät olkaimet
  • tilavuus: 9 litraa
  • mitat: 33,5 cm (K), 23,5 cm (L), 9,5 cm (S)


Hoito-ohjeet:

Karkea lika ja tahrat vegaanisesta materiaalista poistetaan parhaiten lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Kankaan tahrat voidaan poistaa helposti myös shampoolla. Älä pese reppua pesukoneessa tai kemiallisilla pesuaineilla.

Vegaaninen tekninen materiaali voidaan käsitellä nahanhoitotuotteella.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page