top of page

HAPPYSWEEDS | BROOKLYN BRIDGE

HS018
59,00 €
Tuote loppunut
1
Tuotetiedot
Tuotemerkki: Happysweeds

Korkealaatuinen, täysin automaattinen ja tuulenpitävä kompakti sateenvarjo. Varjon ulkopinta on mustaa kangasta ja sisäpuolelle on printattu valkoisia lennokkeja. Varjon mekanismi on täysin automaattinen ja se avautuu sekä sulkeutuu nappia painamalla. Mukana tulee kätevä suojapussi ja tyylikäs lahjapakkaus.


Suljetun sateenvarjon pituus: 28 cm
Avatun sateenvarjon halkaisija 97 cm ja korkeus 55 cm
Paino noin 450 g
Auringon suojakerroin: UPF 50+


"A couple of kids were throwing paper planes from Brooklyn Bridge over the East River in New York when it suddenly started to pour down with rain. One of the kids unfolded a paper plane and used it for shelter. The "happening" inspired HappySweeds´ first design which was given the name Brooklyn Bridge."

-

Pidäthän hyvää huolta HAPPYSWEEDS-sateenvarjostasi!

HAPPYSWEEDS-sateenvarjot ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista. Valmistuksessa on panostettu merkittävästi laatuun ja käyttäjäystävällisyyteen. On kuitenkin osia, jotka saattavat olla herkkiä tehdyistä toimenpiteistä huolimatta.

Suosittelemme, että kuivaat sateenvarjon käytön jälkeen, koska märän sateenvarjon taittaminen voi vaikuttaa negatiivisesti tekstiilimateriaalin luonteeseen ja laatuun. Näin varmistat, että laadukas sateenvarjo näyttää tyylikkäältä paitsi tänään myös pitkän ajan jälkeen.

Luethan myös tuotteen etiketissä olevat ohjeet sateenvarjon käytöstä.

Shine bright in the rain!


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page