top of page

KAULAKORU | Silver bird

94279
37,94 €
Varastossa
1
Tuotetiedot
Tuotemerkki: VANPAULINE

Tämä suloinen lasten kaulakoru on valmistettu 925 sterlinghopeasta. Kaulakorussa on linnun muotoinen hopeariipus.

Täydellinen lahja erityiseen tilaisuuteen. Kaulakoru on pakattu kauniiseen valkoiseen säilytyslaatikkoon, jossa on kultaprintti.

  • Ketjun pituus: säädettävissä 35-40 cm
  • Materiaali: 925 Sterling hopea
  • Riipuksen koko: 1,6 cm x 1,4 cm


Korujen huolto

Hopeakorut

Hopeakorut on valmistettu 925 sterlinghopeasta. Hopea kestää eliniän, eikä väri kulu. Koru voi kuitenkin tummua ja näyttää himmeämmältä. Korun hapettumisnopeus riippuu ihon kosteudesta ja happamuudesta.

Tämä ajan myötä syntyvä sakka, lika ja sameus voidaan kiillottaa pois pehmeällä koruliinalla tai puhdistaa korut soodakylvyssä.

Säilytä koruja kuivassa ja pimeässä paikassa, kun niitä ei käytetä, ja riisu ne nukkuessasi, suihkussa tai liikunnan aikana korun laadun säilyttämiseksi.


Kultakorut

Kultakorujen pohja on aitoa hopeaa, joka on päällystetty korkealaatuisella 18 karaatin kullalla (e-pinnoite). Kulta ei hapetu ja säilyttää aina värinsä.

Kulta voi menettää loistonsa ajan myötä. Saat korulle takaisin kiiltonsa kiillottamalla ne koruliinalla tai puhdistamalla ne kylvyssä miedolla puhdistusaineella (esim. vihreä saippua).

Säilytä koruja kuivassa ja pimeässä paikassa, kun niitä ei käytetä, ja riisu korut nukkuessa, suihkussa tai kuntoilun aikana säilyttääksesi korun laadun.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page